Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Українець А. І. 
Теоретико-емпірична оцінка змін структурно-енергетичного стану фізично зміненої води та їх біологічних наслідків / А. І. Українець, Ю. В. Большак, А. І. Маринін, Р. С. Святненко, С. В. Позняковський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2019. - Вип. 1. - С. 172-184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2019_1_18
  Повний текст PDF - 419.463 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Українець А.
  • Большак Ю.
  • Маринін А.
  • Святненко Р.
  • Позняковський С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Українець А. І. Теоретико-емпірична оцінка змін структурно-енергетичного стану фізично зміненої води та їх біологічних наслідків / А. І. Українець, Ю. В. Большак, А. І. Маринін, Р. С. Святненко, С. В. Позняковський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2019. - Вип. 1. - С. 172-184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2019_1_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Українець Анатолій Іванович (технічні науки)
  • Маринін Андрій Іванович (технічні науки)
  • Святненко Роман Сергійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського