Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Загорулько А. М. Використання трикомпонентних плодово-ягідних напівфабрикатів у технології мармеладних виробів / А. М. Загорулько, Н. В. Шматченко, О. Є. Загорулько, К. Р. Касабова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2019. - Вип. 1. - С. 148-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2019_1_16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Загорулько А. М. Використання трикомпонентних плодово-ягідних напівфабрикатів у технології мармеладних виробів / А. М. Загорулько, Н. В. Шматченко, О. Є. Загорулько, К. Р. Касабова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2019. - Вип. 1. - С. 148-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2019_1_16.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |