Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Загорулько А. М. 
Використання трикомпонентних плодово-ягідних напівфабрикатів у технології мармеладних виробів / А. М. Загорулько, Н. В. Шматченко, О. Є. Загорулько, К. Р. Касабова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2019. - Вип. 1. - С. 148-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2019_1_16
  Повний текст PDF - 387.577 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Загорулько А.
  • Шматченко Н.
  • Загорулько О.
  • Касабова К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Загорулько А. М. Використання трикомпонентних плодово-ягідних напівфабрикатів у технології мармеладних виробів / А. М. Загорулько, Н. В. Шматченко, О. Є. Загорулько, К. Р. Касабова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2019. - Вип. 1. - С. 148-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2019_1_16.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Загорулько Андрій Миколайович (технічні науки)
  • Шматченко Наталя Василівна (технічні науки)
  • Загорулько Олексій Євгенович (технічні науки)
  • Касабова Катерина Рубенівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського