Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Дейниченко Г. В. Інтенсифікація процесу екстрагування пектину з відходів цукрового виробництва / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, О. В. Омельченко, О. Є. Мельник, В. В. Малич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2019. - Вип. 1. - С. 103-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2019_1_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дейниченко Г. В. Інтенсифікація процесу екстрагування пектину з відходів цукрового виробництва / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, О. В. Омельченко, О. Є. Мельник, В. В. Малич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2019. - Вип. 1. - С. 103-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2019_1_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |