Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Рижкова Т. М. Покращення якості козиного зернистого сиру під впливом закваски, збагаченої препаратом Бетавітон" / Т. М. Рижкова, Г. І. Дюкарева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 67-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Рижкова Т. М. Покращення якості козиного зернистого сиру під впливом закваски, збагаченої препаратом Бетавітон" / Т. М. Рижкова, Г. І. Дюкарева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 67-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |