Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Большакова В. А. 
Удосконалення рецептурного складу посічених напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів) / В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко, М. О. Янчева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 56-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_6
  Повний текст PDF - 432.903 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Большакова В.
  • Дроменко О.
  • Онищенко В.
  • Янчева М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Большакова В. А. Удосконалення рецептурного складу посічених напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів) / В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко, М. О. Янчева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 56-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Большакова Вікторія Анатоліївна (технічні науки)
  • Дроменко Олена Борисівна (технічні науки)
  • Онищенко Віталій Миколайович (технічні науки)
  • Онищенко В'ячеслав Миколайович (технічні науки)
  • Онищенко Володимир Михайлович (технічні науки)
  • Янчева Марина Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського