Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Головко М. П. Медико-біологічні дослідження добавки дієтичної селен-білкової та соусу з її використанням / М. П. Головко, Т. М. Головко, В. Г. Применко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 45-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Головко М. П. Медико-біологічні дослідження добавки дієтичної селен-білкової та соусу з її використанням / М. П. Головко, Т. М. Головко, В. Г. Применко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 45-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |