Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Желєва Т. С. 
Дослідження біологічної цінності напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених із використанням сумішей "KrioMeat" під час зберігання / Т. С. Желєва, М. О. Янчева, О. О. Гринченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 31-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_4
  Повний текст PDF - 619.155 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Желєва Т.
  • Янчева М.
  • Гринченко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Желєва Т. С. Дослідження біологічної цінності напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених із використанням сумішей "KrioMeat" під час зберігання / Т. С. Желєва, М. О. Янчева, О. О. Гринченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 31-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Желєва Тетяна Сергіївна (технічні науки)
  • Янчева Марина Олександрівна (технічні науки)
  • Гринченко Ольга Олексіївна (1962–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського