Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Павлюк Р. Ю. 
Нанотехнології оздоровчих продуктів "NatureSuperFood" – плодоовочевого морозива (сорбетів) із рекордним вмістом БАР для імунопрофілактики / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, В. А. Павлюк, О. Є. Тельонков, О. С. Погарський, Ю. П. Какадій, Т. А. Стуконоженко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 7-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_3
  Повний текст PDF - 850.418 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Павлюк Р.
  • Погарська В.
  • Павлюк В.
  • Тельонков О.
  • Погарський О.
  • Какадій Ю.
  • Стуконоженко Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Павлюк Р. Ю. Нанотехнології оздоровчих продуктів "NatureSuperFood" – плодоовочевого морозива (сорбетів) із рекордним вмістом БАР для імунопрофілактики / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, В. А. Павлюк, О. Є. Тельонков, О. С. Погарський, Ю. П. Какадій, Т. А. Стуконоженко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 7-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Павлюк Раїса Юріївна (технічні науки)
  • Погарська Вікторія Вадимівна (технічні науки)
  • Погарський Олексій Сергійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського