Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Доманова О. В. 
Формування споживчих властивостей гелів для душу / О. В. Доманова, І. Г. Шуляк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 292-302. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_27
  Повний текст PDF - 427.324 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Доманова О.
  • Шуляк І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Доманова О. В. Формування споживчих властивостей гелів для душу / О. В. Доманова, І. Г. Шуляк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 292-302. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_27.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Доманова Олена Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського