Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Gubsky S. 
Determination of the content of l-ascorbic acid in fruit jelly / S. Gubsky, O. Dobrovolska, O. Aksonova, V. Evlash, Z. Zhelezniak // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 262-278. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_25
  Повний текст PDF - 439.684 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Gubsky S.
  • Dobrovolska O.
  • Aksonova O.
  • Evlash V.
  • Zhelezniak Z.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Gubsky S. Determination of the content of l-ascorbic acid in fruit jelly / S. Gubsky, O. Dobrovolska, O. Aksonova, V. Evlash, Z. Zhelezniak // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 262-278. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_25.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського