Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Дубініна А. А. 
Обґрунтування застосування екстрактів із рослинної сировини під час зберігання плодів перцю / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Т. В. Фролова, К. С. Сібірякова, О. Ю. Гриценко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 238-261. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_24
  Повний текст PDF - 472.811 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дубініна А.
  • Летута Т.
  • Фролова Т.
  • Сібірякова К.
  • Гриценко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дубініна А. А. Обґрунтування застосування екстрактів із рослинної сировини під час зберігання плодів перцю / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Т. В. Фролова, К. С. Сібірякова, О. Ю. Гриценко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 238-261. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_24.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дубініна Антоніна Анатоліївна (технічні науки)
  • Летута Тетяна Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського