Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Дубініна А. А. Обґрунтування застосування екстрактів із рослинної сировини під час зберігання плодів перцю / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Т. В. Фролова, К. С. Сібірякова, О. Ю. Гриценко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 238-261. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_24 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дубініна А. А. Обґрунтування застосування екстрактів із рослинної сировини під час зберігання плодів перцю / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Т. В. Фролова, К. С. Сібірякова, О. Ю. Гриценко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 238-261. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_24.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |