Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Михайлов В. М. Дослідження якісних показників пасти на основі пряних овочів, виготовленої з використанням НВЧ-нагрівання за умов вакуумування / В. М. Михайлов, О. В. Хареба, С. В. Прасол, А. О. Шевченко, К. В. Мирошник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 187-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_19 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Михайлов В. М. Дослідження якісних показників пасти на основі пряних овочів, виготовленої з використанням НВЧ-нагрівання за умов вакуумування / В. М. Михайлов, О. В. Хареба, С. В. Прасол, А. О. Шевченко, К. В. Мирошник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 187-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_19.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |