Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Постнов Г. М. Удосконалення способу отримання рибного бульйону зі ставкової риби / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, М. М. Максименко, А. В. Гулий // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 177-186. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Постнов Г. М. Удосконалення способу отримання рибного бульйону зі ставкової риби / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, М. М. Максименко, А. В. Гулий // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 177-186. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |