Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Пазюк В. М. 
Обґрунтування режимів сушіння насіння гарбуза насіннєвого призначення з конвективним підведенням теплоти / В. М. Пазюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 155-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_16
  Повний текст PDF - 581.878 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пазюк В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пазюк В. М. Обґрунтування режимів сушіння насіння гарбуза насіннєвого призначення з конвективним підведенням теплоти / В. М. Пазюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 155-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_16.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пазюк Вадим Михайлович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського