Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Пазюк В. М. Обґрунтування режимів сушіння насіння гарбуза насіннєвого призначення з конвективним підведенням теплоти / В. М. Пазюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 155-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пазюк В. М. Обґрунтування режимів сушіння насіння гарбуза насіннєвого призначення з конвективним підведенням теплоти / В. М. Пазюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 155-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_16.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |