Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Dmytrevskyi D. Development of equipment for implementation of the combined process of Jerusalem artichoke peeling / D. Dmytrevskyi, D. Horielkov, R. Lazurenko, O. Procenko // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 148-155. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_15 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Dmytrevskyi D. Development of equipment for implementation of the combined process of Jerusalem artichoke peeling / D. Dmytrevskyi, D. Horielkov, R. Lazurenko, O. Procenko // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 148-155. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_15. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |