Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Dmytrevskyi D. 
Development of equipment for implementation of the combined process of Jerusalem artichoke peeling / D. Dmytrevskyi, D. Horielkov, R. Lazurenko, O. Procenko // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 148-155. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_15
  Повний текст PDF - 491.199 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Dmytrevskyi D.
  • Horielkov D.
  • Lazurenko R.
  • Procenko O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Dmytrevskyi D. Development of equipment for implementation of the combined process of Jerusalem artichoke peeling / D. Dmytrevskyi, D. Horielkov, R. Lazurenko, O. Procenko // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 148-155. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_15.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського