Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Торяник Д. А. Особенности определения влагосодержания пищевых продуктов методом ЯМР / Д. А. Торяник, А. Г. Дьяков, И. Н. Павлюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 125-136. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Торяник Д. А. Особенности определения влагосодержания пищевых продуктов методом ЯМР / Д. А. Торяник, А. Г. Дьяков, И. Н. Павлюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 125-136. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_13. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |