Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Дейниченко Г. В. 
Розробка апаратурного оформлення виробництва концентратів знежиреної молочної cировини / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, З. О. Мазняк, В.В. Перекрест, С.В. Бургар // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 116-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_12
  Повний текст PDF - 418.175 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дейниченко Г.
  • Гузенко В.
  • Мазняк З.
  • Перекрест В.
  • Бургар С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дейниченко Г. В. Розробка апаратурного оформлення виробництва концентратів знежиреної молочної cировини / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, З. О. Мазняк, В.В. Перекрест, С.В. Бургар // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 116-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дейниченко Григорій Вікторович (технічні науки)
  • Гузенко Віталій Вікторович (технічні науки)
  • Гузенко Василь Володимирович (технічні науки)
  • Мазняк Захар Олександрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського