Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Dorochovych А. 
Technology of candy caramel with dietary-functional properties / А. Dorochovych, L. Mazur, S. Gubsky, V. Evlash // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 96-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_9
  Повний текст PDF - 431.325 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Dorochovych А.
  • Mazur L.
  • Gubsky S.
  • Evlash V.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Dorochovych А. Technology of candy caramel with dietary-functional properties / А. Dorochovych, L. Mazur, S. Gubsky, V. Evlash // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 96-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського