Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Dorochovych А. Technology of candy caramel with dietary-functional properties / А. Dorochovych, L. Mazur, S. Gubsky, V. Evlash // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 96-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Dorochovych А. Technology of candy caramel with dietary-functional properties / А. Dorochovych, L. Mazur, S. Gubsky, V. Evlash // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 96-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |