Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Погарська В. В. Нове слово про вплив паротермічної та кріообробки і механолізу на біополімери та БАР плодів та овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктів / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, Ю. П. Какадій, О. С. Погарський, Т. А. Стуконоженко, О. Є. Тельонков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 78-96. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Погарська В. В. Нове слово про вплив паротермічної та кріообробки і механолізу на біополімери та БАР плодів та овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктів / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, Ю. П. Какадій, О. С. Погарський, Т. А. Стуконоженко, О. Є. Тельонков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 78-96. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |