Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Павлюк Р. Ю. Визначення комплексу БАР хлорофіловмісних овочів та розробка нанотехнологій продуктів для здорового харчування / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, В. М. Михайлов, О. С. Погарський, О. Є. Тельонков, С. М. Лосєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 55-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Павлюк Р. Ю. Визначення комплексу БАР хлорофіловмісних овочів та розробка нанотехнологій продуктів для здорового харчування / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, В. М. Михайлов, О. С. Погарський, О. Є. Тельонков, С. М. Лосєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 55-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |