Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Павлюк Р. Ю. 
Визначення комплексу БАР хлорофіловмісних овочів та розробка нанотехнологій продуктів для здорового харчування / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, В. М. Михайлов, О. С. Погарський, О. Є. Тельонков, С. М. Лосєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 55-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_7
  Повний текст PDF - 362.433 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Павлюк Р.
  • Погарська В.
  • Михайлов В.
  • Погарський О.
  • Тельонков О.
  • Лосєва С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Павлюк Р. Ю. Визначення комплексу БАР хлорофіловмісних овочів та розробка нанотехнологій продуктів для здорового харчування / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, В. М. Михайлов, О. С. Погарський, О. Є. Тельонков, С. М. Лосєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 55-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Павлюк Раїса Юріївна (технічні науки)
  • Погарська Вікторія Вадимівна (технічні науки)
  • Михайлов Валерій Михайлович (1963–) (технічні науки)
  • Михайлов Валерій Михайлович (1943–) (технічні науки)
  • Погарський Олексій Сергійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського