Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Головко М. П. 
Наукове обґрунтування рецептурного складу й удосконалення споживчих властивостей рідкого мила-скрабу / М. П. Головко, В. В. Полупан, В. В. Колесник, Я. І. Полупан, А. Г. Сенатосенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 356-364. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_32
  Повний текст PDF - 228.807 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Головко М.
  • Полупан В.
  • Колесник В.
  • Полупан Я.
  • Сенатосенко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Головко М. П. Наукове обґрунтування рецептурного складу й удосконалення споживчих властивостей рідкого мила-скрабу / М. П. Головко, В. В. Полупан, В. В. Колесник, Я. І. Полупан, А. Г. Сенатосенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 356-364. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_32.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Головко Микола Павлович (технічні науки)
  • Полупан Валентин Вадимович (технічні науки)
  • Полупан Володимир Володимирович (1993–) (технічні науки)
  • Колесник Валерій Володимирович (технічні науки)
  • Колесник Вікторія Валентинівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського