Pavlyuk R. 
Development of natural nanoproducts from bean and spicy vegetables for restaurant business enterprises for healthy food / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, T. Kotuyk, E. Dudnyk, A. Pogarskyi, S. Loseva // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 7-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_3
  Повний текст PDF - 358.982 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Pavlyuk R.
  • Pogarskaya V.
  • Kotuyk T.
  • Dudnyk E.
  • Pogarskyi A.
  • Loseva S.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Pavlyuk R. Development of natural nanoproducts from bean and spicy vegetables for restaurant business enterprises for healthy food / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, T. Kotuyk, E. Dudnyk, A. Pogarskyi, S. Loseva // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 7-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_3.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського