Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Грушецький Р. І. Дієтична добавка "Інулін з момордикою харантія" / Р. І. Грушецький, І. Г. Гриненко, Л. М. Хомічак // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 325-332. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_29 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Грушецький Р. І. Дієтична добавка "Інулін з момордикою харантія" / Р. І. Грушецький, І. Г. Гриненко, Л. М. Хомічак // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 325-332. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_29.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |