Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Чуйко М. М. Вивчення показників якості ірису з додаванням нетрадиційної рослинної сировини / М. М. Чуйко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 317-325. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_28 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Чуйко М. М. Вивчення показників якості ірису з додаванням нетрадиційної рослинної сировини / М. М. Чуйко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 317-325. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_28.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |