Корзун В. Н. 
Дослідження якості бісквітного торта "Шарм" підвищеної біологічної цінності / В. Н. Корзун, І. Ю. Антонюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 292-303. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_26
  Повний текст PDF - 306.97 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Корзун В.
  • Антонюк І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Корзун В. Н. Дослідження якості бісквітного торта "Шарм" підвищеної біологічної цінності / В. Н. Корзун, І. Ю. Антонюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 292-303. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_26.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Антонюк Ірина Юріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського