Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Овсянникова Л. К. 
Вплив умов зберігання на зміну показників якості нових сортів льону / Л. К. Овсянникова, Л. О. Валевська, Ю. В. Грищук, Г. Й. Євдокимова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 255-268. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_23
  Повний текст PDF - 283.101 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Овсянникова Л.
  • Валевська Л.
  • Грищук Ю.
  • Євдокимова Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Овсянникова Л. К. Вплив умов зберігання на зміну показників якості нових сортів льону / Л. К. Овсянникова, Л. О. Валевська, Ю. В. Грищук, Г. Й. Євдокимова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 255-268. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Овсянникова Людмила Костянтинівна (технічні науки)
  • Валевська Людмила Олександрівна (1985–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського