Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Шеїна А. В. 
Методика дослідження якості нарізки овочевої сировини та визначення факторів впливу / А. В. Шеїна, В. П. Хорольський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 243-254. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_22
  Повний текст PDF - 331.627 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шеїна А.
  • Хорольський В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шеїна А. В. Методика дослідження якості нарізки овочевої сировини та визначення факторів впливу / А. В. Шеїна, В. П. Хорольський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 243-254. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шеїна Аліна Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського