Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Пазюк В. М. Сучасний стан проблеми підвищення енергоефективності процесу сушіння насіння зернових культур / В. М. Пазюк, Ж. О. Петрова, В. В. Дуб // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 231-243. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_21 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пазюк В. М. Сучасний стан проблеми підвищення енергоефективності процесу сушіння насіння зернових культур / В. М. Пазюк, Ж. О. Петрова, В. В. Дуб // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 231-243. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_21.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |