Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Капустян А. І. 
Дослідження лізису клітин молочнокислих бактерій під дією протеолітичних ферментів / А. І. Капустян // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 168-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_15
  Повний текст PDF - 310.815 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Капустян А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Капустян А. І. Дослідження лізису клітин молочнокислих бактерій під дією протеолітичних ферментів / А. І. Капустян // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 168-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_15.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського