Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Капустян А. І. Дослідження лізису клітин молочнокислих бактерій під дією протеолітичних ферментів / А. І. Капустян // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 168-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_15 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Капустян А. І. Дослідження лізису клітин молочнокислих бактерій під дією протеолітичних ферментів / А. І. Капустян // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 168-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_15. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |