Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Погарська В. В. Інноваційні технології оздоровчих соусів-дресингів із використанням кріодобавок із пряних овочів без синтетичних компонентів / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, К. В. Дудник, Т. В. Котюк, О. С. Погарський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 134-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Погарська В. В. Інноваційні технології оздоровчих соусів-дресингів із використанням кріодобавок із пряних овочів без синтетичних компонентів / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, К. В. Дудник, Т. В. Котюк, О. С. Погарський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 134-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |