Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Божко Н. В. 
Розробка рецептури напівкопченої ковбаси з м’яса пекінської качки / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, Н. Вертелецька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 112-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_10
  Повний текст PDF - 328.917 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Божко Н.
  • Тищенко В.
  • Пасічний В.
  • Вертелецька Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Божко Н. В. Розробка рецептури напівкопченої ковбаси з м’яса пекінської качки / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, Н. Вертелецька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 112-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Божко Наталія Володимирівна (сільськогосподарські науки)
  • Пасічний Василь Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського