Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Божко Н. В. Розробка рецептури напівкопченої ковбаси з м’яса пекінської качки / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, Н. Вертелецька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 112-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Божко Н. В. Розробка рецептури напівкопченої ковбаси з м’яса пекінської качки / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, Н. Вертелецька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 112-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |