Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Кіптела Л. В. 
Аналіз існуючих способів визначення якості продуктів харчування за кольором / Л. В. Кіптела, А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько, Б. В. Ляшенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 354-363. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_36
  Повний текст PDF - 367.033 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кіптела Л.
  • Загорулько А.
  • Загорулько О.
  • Ляшенко Б.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кіптела Л. В. Аналіз існуючих способів визначення якості продуктів харчування за кольором / Л. В. Кіптела, А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько, Б. В. Ляшенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 354-363. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_36.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кіптела Людмила Василівна (технічні науки)
  • Загорулько Андрій Миколайович (технічні науки)
  • Загорулько Олексій Євгенович (технічні науки)
  • Ляшенко Богдан Віталійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського