Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Євлаш В. В. 
Вивчення взаємодії желатину і вітаміну С в модельних системах / В. В. Євлаш, Т. О. Кузнецова, З. В. Железняк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 345-354. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_35
  Повний текст PDF - 431.863 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Євлаш В.
  • Кузнецова Т.
  • Железняк З.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Євлаш В. В. Вивчення взаємодії желатину і вітаміну С в модельних системах / В. В. Євлаш, Т. О. Кузнецова, З. В. Железняк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 345-354. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_35.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Євлаш Вікторія Владленівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського