Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Михайлов В. М. 
Визначення якісних показників продукції, виробленої з використанням ІЧ-нагрівання в умовах газового середовища / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, С. І. Ялинич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 323-334. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_33
  Повний текст PDF - 409.656 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Михайлов В.
  • Бабкіна І.
  • Шевченко А.
  • Прасол С.
  • Ялинич С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Михайлов В. М. Визначення якісних показників продукції, виробленої з використанням ІЧ-нагрівання в умовах газового середовища / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, С. І. Ялинич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 323-334. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_33.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Михайлов Валерій Михайлович (1963–) (технічні науки)
  • Михайлов Валерій Михайлович (1943–) (технічні науки)
  • Бабкіна Ірина Володимирівна (технічні науки)
  • Шевченко Андрій Олександрович (технічні науки)
  • Шевченко Анна Олександрівна (1986–) (технічні науки)
  • Шевченко Анастасія Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського