Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Гуменюк О. Л. 
Бісквітний напівфабрикат підвищеної харчової цінності з добавкою лляного шроту / О. Л. Гуменюк, О. В. Городиська, М. П. Ксенюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 292-301. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_30
  Повний текст PDF - 420.502 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гуменюк О.
  • Городиська О.
  • Ксенюк М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гуменюк О. Л. Бісквітний напівфабрикат підвищеної харчової цінності з добавкою лляного шроту / О. Л. Гуменюк, О. В. Городиська, М. П. Ксенюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 292-301. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_30.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гуменюк Оксана Леонідівна (1970–) (фізико-математичні науки)
  • Городиська Олена Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського