Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Черевко О. І. 
Забезпечення різноманітності харчування в довготривалій системі харчування та створення циклового раціону / О. І. Черевко, Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко, П. В. Лук’янчиков, А. О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 241-251. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_25
  Повний текст PDF - 394.846 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Черевко О.
  • Крутовий Ж.
  • Запаренко Г.
  • Лук’янчиков П.
  • Борисова А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Черевко О. І. Забезпечення різноманітності харчування в довготривалій системі харчування та створення циклового раціону / О. І. Черевко, Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко, П. В. Лук’янчиков, А. О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 241-251. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_25.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Черевко Олександр Іванович (технічні науки)
  • Запаренко Ганна Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського