Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Самойчук К. О. 
Прискорення емульсії як основний фактор гідродинамічного диспергування жирової фази молока / К. О. Самойчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 210-220. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_22
  Повний текст PDF - 572.222 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Самойчук К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Самойчук К. О. Прискорення емульсії як основний фактор гідродинамічного диспергування жирової фази молока / К. О. Самойчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 210-220. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Самойчук Кирило Олегович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського