Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Афукова Н. О. Удосконалення комбінованого процесу очищення топінамбура / Н. О. Афукова, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, Р. Ю. Бондаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 201-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_21 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Афукова Н. О. Удосконалення комбінованого процесу очищення топінамбура / Н. О. Афукова, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, Р. Ю. Бондаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 201-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_21.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |