Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Постнов Г. М. 
Удосконалення способу отримання водно-жирових емульсій для змащування хлібопекарських форм / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, В. О. Челомбітько, О. М. Постнова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 186-193 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_19
  Повний текст PDF - 345.253 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Постнов Г.
  • Червоний В.
  • Челомбітько В.
  • Постнова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Постнов Г. М. Удосконалення способу отримання водно-жирових емульсій для змащування хлібопекарських форм / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, В. О. Челомбітько, О. М. Постнова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 186-193 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_19.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Постнов Геннадій Михайлович (технічні науки)
  • Червоний Віталій Миколайович (технічні науки)
  • Постнова Ольга Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського