Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Кіптела Л. В. Розробка універсальної ІЧ-сушарки органічної природної сировини / Л. В. Кіптела, А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько, Б. В. Ляшенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 147-156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_15 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кіптела Л. В. Розробка універсальної ІЧ-сушарки органічної природної сировини / Л. В. Кіптела, А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько, Б. В. Ляшенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 147-156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_15.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |