Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Божко Н. В. Розробка рецептури сардельок із м’яса мускусної качки / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, Є. М. Мізь // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 94-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Божко Н. В. Розробка рецептури сардельок із м’яса мускусної качки / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, Є. М. Мізь // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 94-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |