Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Дейниченко Г. В. 
Ефективність виробництва десертної продукції з використанням УФ-похідних молочної сировини / Г. В. Дейниченко, О. А. Круглова, В. І. Федак // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 91-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_9
  Повний текст PDF - 430.727 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дейниченко Г.
  • Круглова О.
  • Федак В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дейниченко Г. В. Ефективність виробництва десертної продукції з використанням УФ-похідних молочної сировини / Г. В. Дейниченко, О. А. Круглова, В. І. Федак // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 91-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дейниченко Григорій Вікторович (технічні науки)
  • Круглова Ольга Андріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського