Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Погарська В. В. 
Вивчення впливу процесів кріомеханоактивації та кріомеханодеструкції під час отримання заморожених дрібнодисперсних каротиноїдних добавок / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, Н. М. Тимофєєва, Л. М. Біленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 60-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_7
  Повний текст PDF - 748.437 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Погарська В.
  • Павлюк Р.
  • Тимофєєва Н.
  • Біленко Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Погарська В. В. Вивчення впливу процесів кріомеханоактивації та кріомеханодеструкції під час отримання заморожених дрібнодисперсних каротиноїдних добавок / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, Н. М. Тимофєєва, Л. М. Біленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 60-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Погарська Вікторія Вадимівна (технічні науки)
  • Павлюк Раїса Юріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського