Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Погарська В. В. Вивчення впливу процесів кріомеханоактивації та кріомеханодеструкції під час отримання заморожених дрібнодисперсних каротиноїдних добавок / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, Н. М. Тимофєєва, Л. М. Біленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 60-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Погарська В. В. Вивчення впливу процесів кріомеханоактивації та кріомеханодеструкції під час отримання заморожених дрібнодисперсних каротиноїдних добавок / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, Н. М. Тимофєєва, Л. М. Біленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 60-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |