Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Камсуліна Н. В. 
Вивчення технологічних властивостей розсольних сумішей фірми Nesse / Н. В. Камсуліна, О. Б. Дроменко, М. О. Сьома, М. С. Талащенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 50-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_6
  Повний текст PDF - 363.115 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Камсуліна Н.
  • Дроменко О.
  • Сьома М.
  • Талащенко М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Камсуліна Н. В. Вивчення технологічних властивостей розсольних сумішей фірми Nesse / Н. В. Камсуліна, О. Б. Дроменко, М. О. Сьома, М. С. Талащенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 50-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Камсуліна Наталія Валеріївна (технічні науки)
  • Дроменко Олена Борисівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського