Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Савчук Ю.Ю. 
Дослідження жирнокислотного складу білковмісного напою з ядер волоського горіха / Ю.Ю. Савчук, С.І. Усатюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 381-389. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_34
  Повний текст PDF - 354.743 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Савчук Ю.
  • Усатюк С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Савчук Ю.Ю. Дослідження жирнокислотного складу білковмісного напою з ядер волоського горіха / Ю.Ю. Савчук, С.І. Усатюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 381-389. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_34.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Савчук Юрій Юрійович (технічні науки)
  • Усатюк Світлана Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського