Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Євлаш В. В. 
Дослідження фізико-хімічних показників екструдованого ядра соняшникового насіння / В. В. Євлаш, К. В. Фотченко, Б. О. Старостенко, М. Л. Серік, С. В. Нікітін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 333-346. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_30
  Повний текст PDF - 484.274 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Євлаш В.
  • Фотченко К.
  • Старостенко Б.
  • Серік М.
  • Нікітін С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Євлаш В. В. Дослідження фізико-хімічних показників екструдованого ядра соняшникового насіння / В. В. Євлаш, К. В. Фотченко, Б. О. Старостенко, М. Л. Серік, С. В. Нікітін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 333-346. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_30.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Євлаш Вікторія Владленівна (технічні науки)
  • Серік Максим Леонідович (технічні науки)
  • Нікітін Сергій Володимирович (технічні науки)
  • Нікітін Сергій Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського