Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Цихановська І. В. 
Дослідження впливу біологічно активної добавки на якість м’ясних посічених напівфабрикатів / І. В. Цихановська, Л. А. Скуріхіна, О. В. Александров, Т. Б. Гонтар // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 302-313. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_27
  Повний текст PDF - 662.612 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Цихановська І.
  • Скуріхіна Л.
  • Александров О.
  • Гонтар Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Цихановська І. В. Дослідження впливу біологічно активної добавки на якість м’ясних посічених напівфабрикатів / І. В. Цихановська, Л. А. Скуріхіна, О. В. Александров, Т. Б. Гонтар // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 302-313. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_27.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Цихановська Ірина Василівна (технічні науки)
  • Скуріхіна Людмила Андрониківна (технічні науки)
  • Александров Олександр Віталійович (технічні науки)
  • Гонтар Тетяна Борисівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського