Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Рудавська Г. Б. 
Підвищення якості харчових продуктів із цикорію шляхом раціоналізації процесу переробки / Г. Б. Рудавська, І. В. Хахалєва, М. І. Бузіян // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 270-280. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_24
  Повний текст PDF - 380.508 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Рудавська Г.
  • Хахалєва І.
  • Бузіян М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Рудавська Г. Б. Підвищення якості харчових продуктів із цикорію шляхом раціоналізації процесу переробки / Г. Б. Рудавська, І. В. Хахалєва, М. І. Бузіян // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 270-280. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_24.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Рудавська Ганна Богданівна (1931–) (технічні науки)
  • Хахалєва Ірина Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського