Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Шульга О. С. 
Модифікація пектину як плівкоутворювача для їстівних плівок хлібобулочних і кондитерських виробів / О. С. Шульга, А. І. Чорна, С. М. Кобилінський, С. І. Шульга // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 220-232. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_20
  Повний текст PDF - 631.55 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шульга О.
  • Чорна А.
  • Кобилінський С.
  • Шульга С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шульга О. С. Модифікація пектину як плівкоутворювача для їстівних плівок хлібобулочних і кондитерських виробів / О. С. Шульга, А. І. Чорна, С. М. Кобилінський, С. І. Шульга // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 220-232. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шульга Оксана Сергіївна (технічні науки)
  • Комаха Ольга Сергіївна (технічні науки)
  • Чорна Анастасія Іванівна (технічні науки)
  • Кобилінський Сергій Миколайович (хімічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського