Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Шульга О. С. Модифікація пектину як плівкоутворювача для їстівних плівок хлібобулочних і кондитерських виробів / О. С. Шульга, А. І. Чорна, С. М. Кобилінський, С. І. Шульга // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 220-232. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_20 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шульга О. С. Модифікація пектину як плівкоутворювача для їстівних плівок хлібобулочних і кондитерських виробів / О. С. Шульга, А. І. Чорна, С. М. Кобилінський, С. І. Шульга // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 220-232. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_20.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |