Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Черевко О. І. Проектування та аналіз добових раціонів для систем харчування лікувально-профілактичного призначення / О. І. Черевко, Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко, С. Ю. Мовенко, А. О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 204-220. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_19 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Черевко О. І. Проектування та аналіз добових раціонів для систем харчування лікувально-профілактичного призначення / О. І. Черевко, Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко, С. Ю. Мовенко, А. О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 204-220. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_19.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |